HOAC+RksZ2jRu9u
Fa
|
En
::
12/06/2019 -
جمعه 15 آذر 1398
::
ورود به سایت
:: 
جستجو
صفحه اصلی
معرفی سازمان
ارکان سازمان
تاریخچه سازمان
تشکیلات سازمان
چارت سازمانی
پروژه ها و اماکن شاخص
معرفی پروژه های سازمان
معرفی میدان مرکزی
وظایف و اهداف سازمان
معرفی مدیر عامل و هیأت مدیره
معرفی معاونتها و واحدها
معاونت اداری و مالی
معاونت بازرگانی و امور اقتصادی
معاونت بهره برداری و بهداشت
معاونت هماهنگی و برنامه ریزی
معاون مدیر عامل ومدیرمیدان مرکزی
معاونت طرح و توسعه و امور فنی
قوانین و آیین نامه ها
اساسنامه
آیین نامه مالی
آیین نامه معاملاتی
دفترچه های راهنما
قوانین و دستورالعمل ها
خدمات
اعلام برندگان آگهی ها
آدرس و مشخصات بازارها
مراکز عرضه بهداشتتی دام زنده
نرخنامه ها
آگهی فراخوان و مزایده
ارتباط با ما
تماس با ما
پرسش و پاسخ
نظرسنجی
مقالات تخصصی
مقالات عمومی
شاخه
<تمام مقالات>
درباره انواع محصولات
مدیریت و اقتصاد مقاومتی
بازارها و غرف
تغذیه و بهداشت
درباره طرحهای مهم سازمان
مبارزه با آفات محیطی
سایر مقالات
آتش به اختیار
مدیریت تلفیقی آفات محیطی در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران
تهران شهری برای همه در سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران
ارزیابی تحلیل عملکردو برآورد ارزش اقتصاد ایمنی
عملکردهای اجتماعی انقلاب اسلامی ایران با محوریت فعالیت های فرهنگی مهارتی در اردوهای جهادی
زیباشناسی و بازشناسی اصول معماری ایرانی اسلامی در طراحی شهرهای نوین
صفحه 1 از 11
نخست
قبلي
[1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدي
آخرين
مقاله برند سازي شهري با رويكرد خلاق با محوريت تهران شهري براي همه
استاندارد ویژگی های کاربری میوه و صیفی و سبزیجات غیر برگی تألیف کمیسیون فنی تدوین استاندارد سازمان
استاندارد ویژگی های کاربری عرضه محصولات لبنی تألیف کمیسیون فنی تدوین استاندارد سازمان
استاندارد ویژگی های کاربری عرضه محصولات بازرگانی( گروه کالای اساسی) تألیف کمیسیون فنی تدوین استاندارد سازمان
استاندارد ویژگی های کاربری عرضه محصولات بازرگانی گروه دوم تألیف کمیسیون فنی تدوین استاندارد سازمان
صفحه 1 از 12
نخست
قبلي
[1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
بعدي
آخرين