بخش اول

ماده یک (1)
سازمان کلیه معاملات خود را از قبیل خرید ( اعم از خرید مصالح، مواد ماشین آلات و لوازم اداری و فنی و غیره) انعقاد هر نوع پیمان و قراردادهای لازم و ارجاع و خرید هر نوع خدمات فنی و غیر فنی کارشناسی، مشاوره، اجاره و استیجاره رهن، ترخیص کالا ار گمرکات تعمیر و نگهداری ، راه اندازی خدمات آزمایشی و فروش و حراج لوازم اسقاط و مستعمل و قبول و انجام هر نوع معاملات مربوط به پیمانها و سایر اموری که در رابطه با هدف سازمان باشد، بر اساس ضوابط مندرج در این آئیین نامه به عمل خواهد آورد.
ماده دو (2)
معاملات مربوط به خرید و انجام کار سازمان از نظر مبلغ به سه دسته تقسیم می شوند:
نوع اول معاملات جزئی:
عبارت است از معاملاتی که مبلغ آن از 250/000/000 ریال تجاوز نخواهد کرد (برای هر نوع معامله)
نوع دوم معاملات متوسط:
عبارت است از معاملاتی که مبلغ آن بیشتر از 250/000/000 ریال و حداکثر 2/500/000/000 ریال باشد.
نوع سوم معاملات عمده:
عبارت است از معاملاتی که مبلغ آن زائد بر 2/500/000/000 باشد.
تبصره: مبنای حد نصاب در معاملات بر حسب مورد (بنا به تشخیص مراجع تصمیم گیری مندرج در ماده 2) مبلغ معامله یا مبلغ برآورد ارزیابی توسط کارشناس منتخب سازمان می باشد.
بخش دوم:
ماده سه (3)
مراجع تصمیم گیری در مورد انجام معاملات به شرح زیر می باشد:
1-3- معاملات جزئی
مدیر عامل
تبصره: مدیر عامل می تواند بنا به تشخیص خود تمام یا بخشی از اختیارات خود در مورد فوق را به هر یک از مسئولان سازمان تفویض نماید.
2-2- معاملات متوسط
خرید کالا و خدمات>> مدیر عامل
فروش کالا>> کمیسیون معاملات - مدیر عامل
فروش خدمات به شهرداری تهران>> مدیر عامل
فروش خدمات به اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر >>هیأت مدیره
تبصره: هیأت مدیره و مدیر عامل می توانند بنا به تشخیص خود، تمام یا بخشی از اختیارات خود در موارد فوق را به ترتیب به مدیر عامل یا هر یک از مسئولان سازمان تفویض نماید.
2-3- معاملات عمده
انجام معاملات عمده به طور کلی در هر مورد باید با پیشنهاد کمیسیون معاملات و تأیید مدیر عامل و تصویب هیأت مدیره انجام گیرد.
بخش سوم:

ماده چهار:
در مورد معاملات جزئی، مأمور تدارکات مکلف است پس از تحقیق کامل در مورد کیفیت و قیمت مورد معامله، معامله را با رعایت صرفه و صلاح سازمان و با توجه به دستور مدیر عامل و به حداقل قیمت با توجه به کیفیت آن انجام دهد.
ماده پنج:
در معاملات متوسط مأمور تدارکات یا سرپرست کارگاه بر حسب مورد و ارتباط پس از تحقیق کامل نسبت به اخذ استعلام بهای کتبی از فروشندگان یا انجام دهندگان کار که پایین ترین قیمت ها را پیشنهاد می دهند (با رعایت مفاد ماده سه) اقدام می کنند.
در برگه های استعلام بها بایستی نوع و مشخصات فنی و مقدار کالا یا خدمات بطور کامل و صریح و روش تعیین شود و فروشنده یا انجام دهنده کار نیز حداقل قیمت پیشنهادی خود را در آن نوشته و با تعیین نشانی کامل خود با قید تاریخ مهر و امضا نماید
مأمور تدارکات یا سرپرست کارگاه ذیل برگه های استعلام بها را با ذکر اینکه استعلامهای مورد نظر به حداقل قیمت ممکن به عمل آمده است، تأیید می نماید.
تبصره 1: در معاملات متوسط برای خرید بایستی